söndag 27 september 2015

Örhängen

Så, här kommer en bild på örhängena som jag köpte av Gabriella! Snygga och passar till allt, eller hur?!


lördag 26 september 2015

Bokmässan

Idag har jag varit på den otroligt smockade bokmässan! Jisses vad folk det var, och det märkes tydligt vart de kända personerna var och signerade. Runt vissa montrar så slingrade sig kön runt dem och fortsatte ner i korridoren. Dock var det inga författare som jag var intresserad av. Jag vann min biljett av Gabriella, så en av de få sakerna som jag hade planerat var att besöka henne en sväng. Självklart lyckades jag även med konststycket att glömma min "att göra"-lapp där jag sov, så det blev inte så mycket med planering utan jag bara strosade runt och stannade där jag kände för.

Då jag redan läst Mellody Looh som Gabriella skrivit, så köpte jag "bara" ett par örhängen av henne. Bild kommer någon av de närmsta dagarna, allt är nerpackat nu.

 #författarboken var en av två böcker som jag köpte (väldigt tight budget denna gången). Jag gillar upplägget och hoppas att jag kan få nytta av den! Självklart såg jag till att köpa den när Kristina var i montern, så jag kunde få den signerad. Jag har även en bild på henne med boken på min facebook, då hon fans med på listan för fototävlingen (mer om det nedan).
 Den andra boken som jag köpte var "Kanske imorgon" av Felicia Welander. Det är egentligen inte "min stil", men något med den tilltalade mig ändå. Jag tror beskrivningen på något vis påminde mig om Lucy Dillons böcker. Självklart fick jag även denna signerad!
Fototävlingen som jag var med i anordnades av Andra Värdar bokförlag. Den gick helt enkelt ut på att jag skulle gå runt på bokmässan och hitta författare/förläggare som varit med på Andra Världar bokmässan, som är en gång om året. Kristina var en av dem. På min facebook kan man se alla bilderna, de är taggade med #BokmässanGöteborg och #AndraVärldar. Vinsten var att jag fick välja en valfri bok ur deras sortiment. Jag valde då Gainea av Aengeln Englund, en bok som jag kollat på flera gånger, men aldrig köpt. 

Nu sitter jag på tåget på väg hem igen. Jättetrött och jag förbannar SJ över att de inte har några direkttåg efter kl 15 på lördagar.. kommer vara hemma ca 23.45 om allt är i tid. 

onsdag 16 september 2015

Skola och Bokmässan!!

Hej på er!

Skolan är som sagt i full gång och det verkar som om jag får nöja mig med det jag läste i somras. Supertrött på kvällarna och hinner inte mycket mellan skolan och flytten. Det viktigaste är i alla fall över i den nya lägenheten, så jag bor där nu. Nu gäller det bara att inte bli lat utan faktiskt packa de sakerna som jag inte använder så ofta...

Men nu till det roliga!! Jag var med i en tävling hos Gabriella, och jag vann!! Så nu blir det jag som helt oplanerat faktiskt kommer att åka på bokmässan i Göteborg! Så sjukt roligt! Nu gäller det bara att bestämma sig för en dag och sedan skriva ner en liten planering så jag inte missar något viktigt!! Är det några bloggare som planerar att träffas eller något speciellt som ni tycker att jag borde gå på?



söndag 6 september 2015

skola och flytt

Hej på er!

Ja, nu har skolan dragit igång ordentligt! Det var inte direkt någon "startvecka" som vi fick, utan fullt ös medvetslös direkt! Mitt i allt detta så har jag även börjat flytta. Det är inte så långt jag ska, men det påverkar ändå min tid och det blir i princip inget läst. 

Idag har vi flängt runt hela dagen och köpt lite nya möbler, möblerat om och burit saker upp på vinden. Nu är jag helt slut och vill helt ärligt inte ens läsa, vilket låter lite konstigt även för mig.. Men det har ändå varit en väldigt bra helg! Har ni haft en bra helg?