torsdag 12 december 2013

bitter...

Idag strosade jag in en sväng på Akademibokhandeln då jag ändå skulle till Apoteket. Jag älskar att bara gå o strosa i bokhandlar. Idag byttes det dock mot lite bitterhet..

För en tid sedan sökte jag extrajobb på just Akademibokhandeln, jag fick det inte. Och vad händer inte idag?! Jo, en nyanställd(!!!) kille gå förvirrat runt på ungdomsavdelningen och försöker hitta The Hungergames på engelska. Det hade väl kanske inte varit så farligt, om det nu inte va så att människan inte ens visste vad det var för böcker! Det visade sig att han inte visste vad han letade efter. Jag (som just då inte var så bitter, utan bara glad över att kunna hjälpa till) visade honom boxen med de tre böckerna, och även en bok med alla tre i sig. Han kollar på boxen och säger, "men jag tror att det här är filmerna".. och lägger ifrån sig boxen igen. Till slut lyckades de komma fram till (efter att jag påpekat att den andra filmen precis haft premiär) att det var en sådan box hon ville ha.

Som sagt, jag gick där ifrån och kände mig lite glad över att faktiskt ha kunnat hjälpa till lite idag. Men efter en stund så blev jag jääääättebitter! Hur kan jag inte få ett litet extrajobb, för att jag inte har någon form av litterär utbildning, när han kan få de och inte ens vet vad The Hungergames är för något?!Och ja, jag vet.. han kan säkert massor inom något annat område.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar