Om mig

Jag heter Elina och är en nyexad dataingenjör som älskar böcker och skrivande. Böckerna jag läser är oftast ungdomsböcker som jag fått tips om från andra bloggar eller kompisar. Jag gillar mest böcker med någon form av övernaturliga inslag, även om dystopier är en stark favorit.

Om bloggen

Jag tar gärna emot rec-ex och garanterar mina läsare att det är mina egna åsikter som står i recensionerna. En gratis bok är ingen garanti för en positiv recension, jag försöker alltid vara så ärlig som jag kan.

Vill du komma i kontakt med mig?
elinasbokliv[at]gmail.com

Mitt skrivande

Jag gillar som sagt även att skriva och jobbar just nu på ett fantasymanus som utspelar sig både i svensk miljö och i ett annat universum.

Min hisspitch för manuset:
Sam blir indragen i en annan värld, full med magi och en ond konung som vill förslava sina undersåtar. Boken handlar om att hitta sin plats när allt man känner rycks undan under fötterna på en och man tvingas överleva utan att veta hur framtiden ska se ut.

Samarbeten

Just nu har jag ett samarbete med tryckeriet Print In Baltic. Det innebär att jag en gång i månaden lägger upp ett inlägg med de svenska böckerna som de trycker den månaden och även en recension. Här har jag skrivit lite längre om det.

Då jag även är en tekniknörd så testar jag även gärna tjänster/appar/teknik relaterat till böcker och litteratur.

Skulle du/ditt företag vilja ha ett samarbete? Släng iväg ett mail så diskuterar vi saken! Ett krav är att det måste ha något med litteratur att göra. elinasbokliv[at]gmail.comInga kommentarer:

Skicka en kommentar