Skrivande

Jag jobbar just nu på ett fantasy manus som jag hoppas ska vara klart att skicka in till förlag i början av hösten. Jag har tänkt att jag ska börja redigera det i början av Maj och hinna med iaf två omgångar i sommar. Det beror lite på hur mina testläsare reagerar på ändringarna och sådant också.

Boken handlar om Samantha som får ärva ett väldigt speciellt halsband av sin farmor. Snart börjar väldigt konstiga saker hända och Sam blir indragen i en kamp på liv och död i en helt annan värld. Utan att veta om hon någonsin kommer att få se sin familj och sina bröder igen måste hon nu överleva på ett ställe där hennes blotta närvaro sänder kalla kårar ner för ryggen för konungen som därför är fast besluten om att hon inte ska komma levande ur det här.

Här är tidslinjen för manus 2
Anledningen till att tidslinjen är på manus 2 är helt enkelt för att den första har försvunnit. Det gör egentligen inte så mycket då jag ska ändra ganska mycket i den och ändå kommer att behöva göra om både tidslinjen och saker som händer på den. Det kommer att komma upp en ny bild på den nya så fort som jag har den.


En grov karta
Här ovan ser ni en grov karta på hur landet ser ut. Den är egentligen mycket mer detaljerad i både mitt huvud och i boken, men den är ganska bra att kolla på bara för att ha ett hum om vart folket befinner sig i förhållande till varandra och hur lång tid ungefär det borde ta för dem att ta sig från punkt A till punkt B.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar