torsdag 27 april 2017

Hej på er!

Nu är jag tillbaka här igen! Det blev helt klart en längre paus än vad jag hade väntat mig, men det är fortfarande April i några dagar till!

Så, vad är planen för bloggen nu? Jo, jag har tänkt att jag ska få upp inlägg 3 dagar i veckan. Troligtvis kommer det att vara tis, tors och sön. Dagarna ska ha lite olika teman för att jag ska kunna vara lite strukturerad. Så tisdagar är tänkt att vara skrivartisdag. Då blir det lite uppdateringar om hur det går för mig i skrivandet, skrivtips, övningar och allmänna tankar om att skriva. Torsdagar kommer att bli boktorsdag och det är då jag kommer att skriva om boken jag läser, lägga upp recensioner och andra bokrelaterade tankar. Söndagarna har jag tänkt ha lite öppna och tänkte att jag får skriva om lite vad jag känner för. Det kommer fortfarande att handla om böcker, skrivande och så, men att den dagen kan ha lite olika teman beroende på vad jag känner för.

Jag vill även nu påminna om min Instagramsida som bloggen har, elinasbokliv. Jag kommer även där att vara mer aktiv nu, så följ mig gärna där!

Kolla gärna in min nya sida "skrivande", där finns lite mer info om manuset jag jobbat på just nu.

Så, då ses vi på söndag! Ha det bra alla där ute!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar