måndag 11 juni 2012

Tematrio

  Tematrio - Sommarens läsplaner

Veckans tematrio från Lyrans handlar om läsplanerna denna veckan!1) Min första plan blir i en filmform!

2) Min andra plan är att läsa igenom lite gamla hästböcker från Pollux. Jag har inte bestämt ännu vilka som jag ska läsa, men det kommer att komma ett inlägg denna eller nästa veckan. Ska ha det lite som ett tema och troligen lägga upp lite minirecensioner. 

3) Min tredje plan är att åka till biblan lite och försöka läsa några av de böcker som finns på min "vill läsa"-lista. En ganska vag plan, men jag är inte så förtjust i saker jag "ska" göra! 

7 kommentarer:

 1. Blir ju snudd på sugen att läsa om de gamla Polluxböcker jag har kvar :D Fast det är ju mest faktaböckerna jag har kvar.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med föregående talare! (: Jag har lite lösryckta planer för stunden men tematrion den här vecan gör kanske att jag eventuellt försöker strukturera lite trots allt. (;

  Inte för att peta, men första meningen i inlägget kan åsyfta att allt detta är planer för bara den här veckan. Jag tänkte bara påpeka det sådär i förbigående ... (; För jag fattar ju att detta är sommarplanerna du har. (: Men ett kvällsleende blev det tack vare formuleringen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja, det har du helt rätt i! Ändrade stavfelet, men lät meningen stå kvar.. andra kan få ha lite roligt på min bekostnad! ;)

   Radera
  2. Stavfel förekommer hos oss alla tror jag. Bara mänskligt och jag tycker du har alldeles rätt inställning! (; (: Jag har äntligen bestämt mig ganska opreciserat för vad som är min sommarläsplan ... (och om vi pratar stavfel stavar jag ALLTID fel o kommentarer, också hos dig!)

   Radera
 3. Låter som bra planer. Biblioteket är kanske något också att satsa på.

  SvaraRadera