måndag 3 december 2012

November läsningen

November läsningen har varit hyffat okej faktiskt. Har haft en bok i närheten hela tiden och det känns bra!

4 böcker blev det totalt!

Niceville
Pandemonium
Lock and Key
Reached (recension kommer)

Bra böcker och jag känner mig nöjd med det jag läst! Nästan klar med Before I Fall nu också! Så jag fortsätter att bo under min snuggie och läser! ^^


6 kommentarer:

  1. Känns som om ganska bra böcker också? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja ;) jag skrev ju de :P "Bra böcker och jag känner mig nöjd med det jag läst" hihi ;)

      Radera
  2. Gott att ha det så. (: Jag säger nästan detsamma om min novemberläsning även om jag hoppas hitta tillbaka till läslusten som inte riktigt infunnit sig det sista! (:

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är alltid skönt när man tycker att det är trevligt att läsa.. och inte att man måste eller inte känner för det ^^ Hoppas din läslust kommer tillbaka med full kraft nu inför jul ^^

      Radera
  3. Hej :) Såg på Nilmas Bokhylla att du är Au Pair i USA, vart då? Pluggade själv på Long Island University ett år och har som plan att plugga igen när min utbildning hemma är klar. Trivs du? Hur länge har du vart där?

    Har läst både Niceville och Lock and Key båda var bra tyckte jag, fast lock and key var lite skriven som ett klassiskt hollywoord filmmanus tyckte jag :)

    Ha det så bra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaha, va trevligt :) Jag bor utanför San Francisco i Kalifornien. Jag trivs jättebra här! Förutom att jag höll på att smälta bort lite när jag kom hit i augusti :P haha Vad pluggar du då? :)

      Radera