torsdag 27 augusti 2015

Sommarlov och lite skrivande

Woho!! Nu har jag 4 dagars sommarlov! Äntligen! I 4 dagar så har jag varken jobb eller skola som måste göras, utan jag kan bara göra det jag själv vill!

Detta har firats med så roliga saker som att kolla igenom räkningarna, tvätta och ringa en massa tråkiga samtal. MEN, jag har även skrivit lite, och DET är ju alltid roligt!

Min andra bok är nu uppe i 33 929 ord! Och för er som undrar.. nej, jag har inte publicerat någon bok. Då jag är väldigt oregelbunden i mitt skrivande och det väldigt mycket beror på hur mycket jag har att göra i skolan, så vågar jag inte skicka in någon bok till förlag och så ännu då jag inte vågar garantera att en uppföljare skulle vara klar inom de närmsta 5 åren.. Så, min taktik är helt enkelt att jag skrivet ett första utkast på alla böckerna och ser vart jag hamnar. När sedan hela historien är klar så kommer jag att gå tillbaka till bok 1, redigera den så att den blir som jag vill och sedan skicka in det till förlag. Efter det kommer jag att redigera bok 2 osv.

Det känns bättre att göra så, då jag själv inte är helt säker på hur min bok och mina karaktärer faktiskt ska komma dit jag har planerat..


2 kommentarer:

 1. SV: Hmm, vet faktiskt inte, men det finns ju schema för resten så det var därför det var lite konstigt. Men annars kan det vara att vi har många tentor under den perioden istället eller något i den stilen. Det återstår att se! :) Vi har ju vår första kurs nu som pågår i fem veckor, sen går vi på nästa som är ungefär lika lång och sen nästa och nästa. Vi har schema efter november igen, så det var just den biten som var lite underlig. Men det märker jag sen :)

  PS, då pluggar du på samma skola som min kompis ska börja på nu. Vad går du för linje? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag pluggar Datateknik :) börjar 3e året nu :)

   Radera