söndag 15 april 2018

Hej på er!

Oj vilken vecka det har varit. Idag är det första dagen sedan förra söndagen som jag överhuvudtaget sitter vid min dator. Det är lite segt faktiskt. Men under de här dagarna har jag funderat väldig mycket och kommit fram till en väldigt viktig grej.

Jag har bestämt mig för att lägga ner Elinas bokliv.

För de som inte umgås med mig varje dag så kan jag verkligen se att de här kan vara en liten chock, men det är något jag har funderat över ganska länge nu. Jag har insett att jag de senaste månaderna inte läser för att jag gillar det (även om böckerna ibland varit superbra!) utan för att jag måste ha några recensioner att skriva om på bloggen. Jag är i en period där jag inte riktigt känner för att läsa. Jag vill spela spel, både på vår Nintendo Switch och på datorn, jag vill skriva på en ny idé som jag har utan att känna att jag måste dela med mig på bloggen för att den inte ska glömmas bort, jag vill börja träna regelbundet och jag vill börja programmera på min appidé som jag har.

Sanningen är att läsning och bloggen tar väldigt mycket tid för mig och det vill jag inte just nu. Bloggen startades 1 dec 2011, så den har varit igång i lite över 7år nu och jag känner mig ganska nöjd med det.

Det kommer fortfarande att komma upp några inlägg till. Jag har ju en utlottning igång som avslutas nästa lördag och några recensioner som ska publiceras.

Det har varit väldigt roligt och jag hoppas att jag i sinom tid kommer att vilja läsa alla böcker som jag har här hemma. Jag kommer nog fortsätta att läsa bloggar till en viss nivå, jag har ju min bloglovin' kvar och där jag kommer att kolla in ibland.
3 kommentarer:

  1. Jag förstår ditt beslut och kan bara önska dig lycka till med allt, tack för alla dina inlägg!

    SvaraRadera
  2. Synd att du lägger ner. Kul att jag fick vara med på slutet. Lycka till med allt det andra du vill göra!

    SvaraRadera