söndag 1 april 2012

Första april

Jag tror att jag är den tråkigaste människan på den här planeten... men jag tycker verkligen inte att första april är något roligt eller speciellt alls! Jag har inte blivit lurad (än så länge) idag, men alla tidigare år så har jag bara tyckt att folk är jobbiga. Jag tror det kommer ifrån när jag var liten och var väldigt lättlurad, det är jag fortfarande.. man kan i princip lura i mig vad som hällst, vilket gör att jag har åkt på ganska många mindre roliga skämt under min uppväxt.

Ne, usch och fy. Gillar inte denna dagen och ska hålla mig inne, med min bok och umgås med mig själv och min lilla hårboll!


På bokfronten är det helt stendött just nu. Har inte ens hunnit öppna boken sedan jag läste ut Fatta eld. Håller för fullt på med min au pair ansökan då den måste vara klar tills imorgon. Mycket småsaker att fixa och har suttit mycket och redigerat en video som jag ska skicka med. Ganska kul, även om ingen någonsin kommer att få se den då man känner sig ganska dum när man ska stå och se rakt in i kameran, le och prata på engelska!

Jag har lovat att lägga upp lite bilder på när jag leker med poi, så här kommer två stycken!


4 kommentarer:

 1. Nej, första april är inte min grej heller. Jag vet inte om det är för att jag är så lättlurad eller för att en av mina kompisar faktiskt fyller år idag! Det är liksom någons födelsedag (jag vill inte skämta bort den och skulle aldrig vilja att någon gjorde det på min födelsedag!)! Själv fyller jag tionde åtminstone ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har två kompisar som fyller år idag. Har hört "då är ju du ett april-skämt" så många gånger så till och med JAG har tröttnat på det, och det är ju inte ens min födelsedag..

   Radera
 2. Jag avskyr första april och för min del beror det nog på att när jag var liten så hade min mamma för vana att, så fort hon såg en på morgonen, säga "Titta, det snöar!". Sömndrucken som man var då, så tittade man ju alltid. Avskyr det! Däremot så gillar jag att försöka hitta aprilskämten i tidningarna i dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo.. det bästa (och absolut värsta) skämtet som jag hört talas om var det min mamma som gjorde när hon var 14.. Hon ringde hem till mormor (hennes mamma) och sa att hon va gravid.. stackars mormor höll på att dö av hjärtklappning :P

   Radera