fredag 20 maj 2016

Bokbloggsjerka 20 – 23 maj

Idag så svarar jag på veckans bokbloggsjerka!

Pest eller kolera: Att bara få läsa en bok per år eller att få läsa så mycket du vill men aldrig avsluta böckerna?

Hua... vilken fråga! Men efter att ha läst lite bloggar och svar på detta, så måste jag nog ändå säga alternativ 2, och sedan göra som vargnatt sa! Jag antar att jag får läsa ända fram till kanske sista kapitlet och slutet kan man alltid ta reda på genom att fråga någon. Det kanske inte blir den bästa upplevelsen, men då blir det iaf mer än en bok om året som jag får läsa! Tänk om den enda boken skulle vara supertråkig! Ne, jag tar hellre och snokar reda på slutet på något annat vis.. kanske kommer det en film? ;)

Vad tycker ni? Svara och länka gärna!

8 kommentarer:

 1. Valde också alternativ två och tänkte fantisera ihop ett eget slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan man ju också göra. Skriva sina egna slut kanske :D

   Radera
 2. Jag märker ju att det finns en skillnad på hur man tolkar frågan. För mig betyder ju "aldrig avsluta" att jag aldrig kommer att få reda på hur böckerna slutar. Inte på något sätt. Aldrig är nog ett mycket starkare ord för min generation :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ja, jag tror att min hjärna vägrar acceptera denna frågan just på det viset, just för att det är så obekvämt! ;)

   Radera
 3. Skulle nog under det där mysko året välja att läsa om en favoritbok, en riktig tung, tjock sak som tar tid. Att inte få avsluta böcker vore alltför irriterande. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, det är nog därför min hjärna verkligen känner att jag kan ta reda på slutet på något annat vis :)

   Radera
 4. Risken med en bok är förstås att den är urtrist, men jag har så dålig fantasi att jag ändå valde det alternativet. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men om det bara gäller ett år så kanske man står ut.. det står ju att man bara får LÄSA en bok, det står ingenting om ljudböcker ;)

   Radera