onsdag 11 maj 2016

Harry Potter kväll

Om ca 2v så är jag bjuden hem till en kompis på en Harry Potter kväll! Bara det låter ju superkul! Men här kommer det lilla "problemet"... en hög med Harry Potter nördar ska spela "Harry Potter Trivial Pursuit". Kan ni känna hur tävlingsandan stiger?! Så.. Då måste jag ju iaf FÖRSÖKA att läsa igenom serien innan den här kvällen för att få tag på alla små detaljer som finns i böckerna.

7 böcker på två veckor.. och jag har hittills läst 4 böcker hittills i år. MEN JAG SKA FÖRSÖKA!! Jag ska försöka att komma ur den här kvällen med äran i behåll och fortfarande kunna kalla mig Harry Potter nörd!

Jag hoppas att jag ska kunna lägga upp lite bilder här sedan ifrån kvällen, min kompis har stora planer så vi får se vad det blir!


Hittade denna bilden på nätet... haha jag tror att jag kommer att förlora det här ganska så stort! Men kul ska det vara iaf! Flera år sedan jag läste böckerna, så det är bara på tiden nu!

2 kommentarer:

  1. Mitt Harry Potter TP är baserat på filmerna och jag antar att det är samma. Men jag har haft stor hjälp av att ha läst böckerna! Lycka till i spelet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm, de måste jag kolla upp.. De sa att det var för böckerna. Men det märker vi :) Jag tycker det ska bli roligt oavsett ^_^

      Radera