måndag 9 oktober 2017

Utlottning 1 - Deckare

Nu är det hög tid att börja med den första utlottningen här på bloggen! Den är sponsrad av bokförlaget Polaris!

Du kan vinna en av följande böcker:

De hängda hundarna (Oxen #1) av Jens Henrik Jensen  Signerad!
Danmarks mest prisdekorerade soldat någonsin, krigsveteranen Niels Oxen, lever tillsammans med sin hund i en källarlokal i nordvästra Köpenhamn. Han plågas av trauman och hankar sig fram genom att samla tomflaskor och äta matavfall från stormarknader. I hopp om att sluta fred med sina inre demoner flyttar han ut i landets största skog för att slå läger och leva ett enkelt liv. Men drömmen om fred förvandlas till en mardröm. Efter ett nattligt besök på ett medeltida slott i skogen misstänks han plötsligt för att ha dödat slottets herre, en före detta ambassadör och grundare av en inflytelserik orden.Den oortodoxa Margrethe Franck från underrättelsetjänsten får i uppdrag att leda utredningen, som snart visar sig bestå av en serie mystiska mord, tydligen bara har en sak gemensamt: Hängda hundar.

Säg att du är min av Elisabeth Norebäck Signerad!
Om din ettåring skulle försvinna, skulle du känna igen henne tjugo år senare? Säg att du är min är en spänningsroman berättad ur tre kvinnors perspektiv. Det är en gripande berättelse om den värsta tänkbara, förlusten av ett barn. Det handlar om sorg och skuldkänslor, om sinnessjukdom och om våldsam besatthet.

Nattviol (Stockholm Calling #1) av Niklas Leavy Signerad!
Stockholm, januari. När Ebba Lindh ser blåljusen spela under Liljeholmsbron känner hon endast lättnad över att ha lämnat poliskåren. De bestialiska mord som hemsöker staden får istället brodern Robert ansvar för att klara upp.Men när Ebba blir anlitad av en viss Sandra Bergman för att undersöka hennes mors brutala död visar det sig vara svårare än hon trott att bryta banden till sitt gamla liv. Spåren leder tillbaka till hennes barndoms Värmland, och minnen hon helst inte vill bli påmind om. Ebba inser snart att korruption är en smitta som sträcker sin långt bortom poliskåren, och att hennes uppdragsgivare har en egen dold agenda. Samtidigt som relationen med sonen Jakob blir allt sämre faller temperaturen i ett vintermörkt Stockholm.Så, den här första omgången så är det ett vanligt lotteri som du får anmäla dig till! Skriv ditt namn, email och vilken bok du helst skulle vilja vinna i kommentarerna så drar jag tre vinnare på LÖRDAG! Så, fram till kl 12.00 på lördag den 14e kan du fortfarande anmäla dig!

Dela gärna inlägget så att fler får chansen att vara med och så hoppas jag att du är nyfiken på någon av böckerna!!

8 kommentarer:

 1. Jag är gärna med och tävlar om Säg att du är min :) vargnattsbokhylla@hotmail.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du är med! :D Du är uppskriven!

   Radera
 2. Sara Johansson, tävlar om Nattviol jaras1982@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Är gärna med och tävlar om De hängda hundarna. :) elin.helmersson@live.se

  SvaraRadera
 4. Är gärna med och tävlar om Säg att du är min (hur smart det nu är med en tvååring och två tremånaders. Får läsa den när de är gamla)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja hjärnspökena kan nog bli många ;) Jag skriver upp dig! :D

   Radera