måndag 23 oktober 2017

Utlottning 3 - Hästböcker och barnböcker

Veckorna bara flyger förbi och nu är det dags för utlottning 3! Temat för den här gången är Hästböcker och barnböcker! Så, tekniskt sett två teman på två bokpaket!

För att vinna Hästbokspaketet så vill jag att du ska berätta om din absoluta favorithästbok! Den kan vara ny, gammal, känd eller okänd, det spelar ingen roll.

Och för att vinna Barnbokspaketet så vill jag att du berättar för mig vilken din favoritbok var som barn!

Precis som tidigare är alla böckerna signerade och sponsrade av författarna, tack!

Utlottningen avslutas lördag 28 okt kl 18.00! (Det är tiden för kommentaren som räknas.) När vinnarna är avslöjade så får de maila mig sina adresser så skickas priset ut! Lycka till och dela gärna inlägget i sociala medier så att många kan vara med!


Stormvinge av Oskar Källner
Minna älskar att flyga men får bara göra det på gamla Lera. En dag trotsar hon sin farbrors order och flyger djupt in bland bergen. Där hittar hon en rasande vildhingst med bruten vinge. De attackeras av pumor och Minna blir strandsatt med vildhingsten som enda sällskap. Omgivna av rovdjur tvingas de samarbeta för att överleva.

Detta blir början på en oväntad vänskap med vilda kappflygningar och rafflande äventyr. Men det finns andra som är ute efter hingsten. Så när lömska planer hotar familjens ranch måste Minna satsa allt för att vinna, även om det kan kosta henne livet.

Mulleboken av Lena Furberg
Lena Furbergs Mulle är en av de mest populära serierna i tidningen Min Häst. Nu samlar vi de bästa serierna från åren 2008-2009 i en alldeles egen bok!


Sagan om Prinsen & Prinsessan och den fasansfulla Erene av Sofi Poulsen. Illustratör Per von Schantz
Här kommer nu ett spännande nytt äventyr med invånarna i det Lila Slottet. Prinsessan Julia blir plötsligt sjuk. Prins Nikolai tvingas ut på en lång resa för att finna alla ingredienserna till den magiska dryck som kan bota Julia. På sin resa råkar han ut för en del äventyr. Till sin förskräckelse träffar han den fasansfulla Erene. Men vill hon hjälpa prins Nikolai?

Mamman och den lilla draken av Sofi Poulsen. Illustratör Nicolas Krizan
En fartfylld historia om en mamma och en liten drake, en helt vanlig morgon innan dagis – eller kanske inte så där alldeles vanlig. Små drakar kan bli riktigt arga och spruta både eld och rök, men de kan också göra lyckliga piruetter och äta stora skålar med gröt. Mamman som just väckt sin lilla drake har ingen aning om vad hon ska få vara med om just den här morgonen. Följ med så får du se!15 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Vill vinna barnbokspaketet. Min favvobok som liten var Bims och Bumse av Antoinette Baker. Den handlar om två troll på vandring. Sara Johansson jaras1982@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja vinna barnbokspaketet. :) som liten älskade jag "Tvillingböckerna", lånade travvis av dem på biblioteket och plöjde igenom!
  //Veronika Sjödin, sjodin.veronika@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag skulle vilja vinna barnbokspaketet. Har skrivit barnböckerna om igelkotten Stickis och har alltid gillat att läsa! (Och skriva). När jag var liten älskade jag Petter och hans fyra getter som pappa läste för oss väldigt ofta. Om jag samarbetar med mina bröder kan vi säkert komma ihåg varenda mening rätt. Älskar böcker på rim! Min mejladress är annanordin@outlook.com kram från Anna Nordin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande med böcker på rim! :D Du är uppskriven!

   Radera
 5. Hej vill gärna vinna hästbokpaketet.
  En bok jag kommer ihåg är klaras dröm som handlar om Klara som älskar hästar. Började själv tycka om hästar tack vare den här boken :)
  Mvh Michaela Larsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åååhh, Klara! <3 Minns dem så väl! Måste ha kommit en uppsjö med nya sedan jag läste, men så underbara de var! :D Du är uppskriven i utlottningen!

   Radera
 6. kulle gärna vilja vinna bokpaketet skulle vara så roligt . Mina favorit häst böker heter mulleboken och en underbar grå ponny. Min e-post adress är sagaaspsjo@gmail.com
  Hälsningar Saga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du är med! Du är uppskriven! :)

   Radera
 7. Jag vill vinna barnbokspaketet. Som barn älskade jag "Baronen som sköt med kanonen". Älskade rimmen och kunde titta länge på vardera illustration. /Jessika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, låter intressant :) Du är uppskriven! :)

   Radera