söndag 18 mars 2018

Would you rather - Booktag!

Jag hittade den här taggen hos Malin på Jag och mina böcker. Så, idag kände jag för att gör den då det varit en lite jobbig vecka! Och precis som hon, så kommer jag att använda gifs!

1. Läsa endast trilogier eller ensamma böcker?
Hmm, jag läser ju mestadels serier faktiskt. Så jag får nog svara trilogier.


2. Läsa endast kvinnliga eller manliga författare?
Alltså, jag är en sådan där människa som inte ens kollar på författarens namn ibland... Hemskt, för personen har ju faktiskt skrivit en bok som jag förhoppningsvis kommer gilla. Men det är sant. Om jag inte letar efter en specifik författare för att jag gillat hans/hennes böcker tidigare, så skiter jag i om det är en kvinna eller man. Så.. ehm.. här hoppar jag faktiskt över att svara. (fusk, I know)


3. Endast handla på Akademibokhandeln eller Adlibris?
Akademibokhandeln! Älskar att gå o leta i hyllorna!


4. Alla böcker blir serier eller filmer?
Film tror jag. Det hade blivit så långdraget om ALLA böcker jag gillade (och inte gillade) skulle ha sina egna serier!


5. Läsa fem sidor om dagen, eller fem böcker i veckan?
Fem sidor om dagen. Precis som Malin hade det varit irriterande att sluta efter så kort tid när man väl sätter sig, men fem böcker i veckan och jag hade nog dött av stress!


6. Bli en professionell recensent eller författare?
Författare, förutsatt då att jag kan leva på det och inte behöver ett annat jobb. (Blir samma gif som Malin hade, den passar så bra!!)7. Bara läsa om din 20 favoritböcker, om och om igen, eller alltid läsa, för dig, nya böcker?
Ny böcker. Det är en viss grej att läsa sina favoriter, men det finns ändå så fantastiskt många nya böcker där ute i världen! Det är faktiskt så här det ser ut för mig just nu, jag läser aldrig om böcker längre.8. Bli bibliotekarie eller bokhandlare?
Tja, jag har ju faktiskt jobbat i en bokhandel. Men jag har alltid varit lite avundsjuk på en kompis som jobbar som bibliotekarie och faktiskt får läsa vissa timmar på arbetstid! Så jag väljer nog bibliotekarie den här gången!9. Bara läsa din favoritgenre, eller läsa allt förutom din favoritgenre?
Hmm, den var svår. Det finns väldigt många bra böcker... men att ALDRIG få läsa någon bok med något övernaturligt i hade nog gjort mig galen. Favoritgenre it is!10. Bara läsa fysiska böcker eller e-böcker?
Fysiska böcker, utan tvekan!!Hakar ni på? Skriv en kommentar så jag kan läsa era svar och kolla gärna in hos Malin också!4 kommentarer:

 1. Vilken kul grej! Intressant att få läsa dina svar, so inte alltid var de som jag trodde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe roligt att jag kan förvåna lite iaf! ;)

   Radera
 2. HAHA dina Gifs var ju svinbra! Kul att få läsa dina svar, jag skrattar fortfarande åt gifarna ^^

  SvaraRadera