lördag 28 juli 2012

En ny app??

Jag hade lite funderingar... Jag håller ju på att lära mig att programera, och då behöver man självklart övning för att bli bra! Men nu skulle jag vilja ha er hjälp!

Jag tänkte att jag skulle försöka göra en app för att hålla koll på böckerna man har först och främst. (sortering i hyllan, lätt att se om du redan har en bok eller ej, om det finns fler i serien som du inte har)

Men, nu skulle jag vilja ha hjälp. Om DU skulle ha en app i telefonen för att hålla koll på dina böcker, vad skulle du vilja fanns i den? Vilka funktioner skulle du vilja ha?! (sortering efter författare? färg? genre?)

Skriv gärna en kommentar och sprid gärna vidare! Finns det någon app du gillar men som inte är helt perfekt, tipsa mig så tar jag en titt på den och ser hur jag kan göra det bättre! Jag är eld och lågor och hoppas kunna börja ganska snart, även om det nog kommer ta lite tid.


Tillägg: Planerar inte göra en app som man kan läsa i, utan en för att hålla koll på böckerna. (att göra en läsapp tror jag är att ta lite vatten över huvudet just nu...)

2 kommentarer:

  1. Jag skulle helst vilja sortera efter författare. Titlar är oftast svårare att hålla reda på som det är och författarna är ofta färskare i minnet. (:

    SvaraRadera
    Svar
    1. jo, författare, titel och färg är de som jag först och främst kommer att fixa så man kan sortera efter. :) författare och titel för att det är det vanligaste som folk går efter, och sen färg för att jag är lite miffo och sorterar efter det ;)

      Radera