lördag 7 juli 2012

Kommentarer och Excess

Gud vad kul det är när folk kommenterar mina inlägg! För er med stora bloggar är det säkert inget ovanligt... men för min lilla blogg, som ändå brukar ha ett femtiotal sidvisningar, så är det inte speciellt vanligt att folk kommenterar. Jag har två-tre stycken som är trogna och brukar slänga in en kommentar lite då och då. Men att igår på bokbloggsjerkan få 9 kommentarer, det var jättekul!! *liten bloggägare skuttar runt och är glad*

Och sen så fick jag en liten fundering från Henrik som inte riktigt hade förstått det där med Excess-format på böckerna. Så jag tänkte att jag skulle lägga upp två bilder och hoppas att det gör det lite lättare att förstå skillnaden på dem och vanliga pocket.


Så här stor är den om man jämför med en vanlig pocket. Glömde ta kort på hur tjock den är, men den är ungefär 1-1½cm tjock.


Och så här öppnar man den när man ska läsa. Lite annorlunda, men det ska bli kul att läsa den.

3 kommentarer:

 1. Förstår vad du menar, jag har också en sån där "liten" blogg med väldigt få kommentarer. Förhoppningsvis får man fler med tiden :/

  Excess verkar var ett kul format, har inte sett några såna än (annat än på bild) men blir nyfiken på att provläsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja :) men jag ska väl egentligen inte "klaga".. jag är väldigt dålig på att kommentera själv. Man får kanske försöka bli lite bättre på det, så kanske man själv får lite mer kommentarer :)

   Radera
  2. Haha, förstår vad du menar, kommenterar inte så jätteofta själv men försöker bättra mig

   Radera