tisdag 6 december 2011

Ny bok och bänk

Idag hade jag en trevlig överaskning när jag kom hem från skolan! Boken som jag vann, hade kommit idag!! Skuggvakt av Jonas Lejon. Den måste helt klart läsas snart. Men en bok i taget!

Här är texten på baksidan:
Större delen av sitt liv har Kim levt i Stockholm, mitt bland de lysande lamporna och eviga ljuden. Men efter att hon fyllt 25 år bestämmer hon sig för att flytta tillbaka till sin familjs stuga i den norrländska skogen. Väl där försöker hon bygga upp sitt liv på nytt, långt bort från de gamla vännerna och dåliga valen, men det förflutna kommer snart och börjar hemsöka henne. Hennes fars påstådda självmord ter sig allt mer mystiskt, speciellt då hon får höra om det paranoida liv han levt alldeles innan sin död. Och när faderns grav blir oförklarligt skändad börjar hon ifrågasätta vad som verkligen hände elva år tidigare i den förfallna stugan. Hennes fars sagor om de gamla hustomtarna, väktare över stugorna från förr, börjar kännas allt mer trovärdiga för varje sekund hon bor kvar i den mörka skogen.


Jag har även köpt en ny tv-bänk idag. Är väldigt nöjd och känner att min lilla lägenhet kanske kan bli min i alla fall. Bor ju i en färdigmöblerad, så när man får in lite fler möbler så känns det lite mer som min egen och inte någon annans. Bild kommer senare, när jag har fått i ordning allting.

Nu är det dock dags att skutta i säng! Imorgon är en ny dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar