onsdag 10 januari 2018

Fler än en bok

Ikväll blir det ett litet funderar-inlägg. Just nu har jag 3 böcker på g. Två fysiska och en ljudbok. Men, mitt problem just nu är att även om de två fysiska är väldigt bra, så slår ljudboken dem utan tvekan och jag vill BARA lyssna på den! Den är än så länge verkligen superbra, men hur gör du om du läser mer än en bok? Tvingar du dig själv att läsa de fysiska när du är hemma på kvällarna eller lyssnar du på ljudboken ändå så att de andra två helt enkelt får vänta?


Ready Player One, uppläst av Wil Wheaton (yeay Star Trek!!), är det som jag lyssnar på. Den har delar som jag tycker är såååååå långsamma, men jag har ändå svårt att sluta lyssna. Väldigt frustrerande då det är en väldigt lång bok, 15h 40min! Jag är fortfarande bara lite över halvvägs i den.Cress och Grimm är de två böckerna jag läser. Grimm är en novellsamling, så där brukar jag bara läsa en novell åt gången. Men Cress har jag verkligen sett fram emot! Tredje delen i Månkrönikan!! Jag borde inte vilja göra något annat än att läsa den, men jag har svårt att koncentrera mig och mina tankar glider hela tiden tillbaka till Ready Player One. Den här helgen tror jag att det kommer att bli mycket ljudbokslyssnande så jag helt enkelt blir klar med boken, för så här är det jobbigt att ha det!

Hur gör du? Läser du mer än en bok åt gången?


2 kommentarer:

  1. Jag brukar ofta ha två böcker i gång samtidigt, det brukar vara så att jag läser en hemma och en på lunchrasterna på jobbet. Men är en av dem jättebra brukar jag läsa den hela tiden helt enkelt :) Det ska ju vara kul att läsa så då läser jag ut den och sen fortsätter jag på den andra. Just nu har jag två i gång men då är det en skönlitterär och en faktabok om kartor, så den sistnämnda läser jag bara i lite då och då :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, när jag var yngre var det helt otänkbart för mig att ha fler än en bok igång. Men nu är det lättare, speciellt om de är i olika format :)

      Radera