söndag 21 januari 2018

Mitt manus

Nu när jag har skurit ner på antalet kvällar som jag faktiskt jobbar med bloggen i veckan, så kan jag fokusera lite mer på mitt eget skrivande. Mitt manus blev klart för ganska länge sedan nu och i höstas så blev jag klar med att läsa igenom det på papper.

Just nu jobbar jag med att skriva in det i datorn igen tillsammans med alla ändringar som är gjorda. Just nu har jag hunnit till kap 2, så sakta men säkert. Kanske hinner jag med det innan sommaren iaf, det hade varit kul att få ut det till några testläsare i början av den. Har en kompis som frågar efter 2an lite då och då, men hon får nog nöja sig med att läsa 1an några gånger till i lite olika format innan 2an kommer. Har gjort ganska många ändringar i 1an som ger bivärkningar i manus 2. Så vi får se lite hur det blir där.

Lite mer fokus på skrivandet hoppas jag att det kan bli i vår iaf! Som jag skrev senast på min instagram tidigare i veckan, balans! Mycket vill jag hinna med, men det är bara att inse att jag inte kommer att hinna med precis allt.

Hur ser dina skrivarplaner ut i vår? Har du några? Eller har du kanske redan blivit antagen?

4 kommentarer:

 1. Kul håller med på att skriva 😊 Om du söker någon mer testläsare till din bok så vill jag gärna läsa 😊💖
  Mvh Michaela Larsson 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter kul :) Kan nog vara bra med en läsare som inte känner mig och som inte håller igen för att vara snäll ;) :)

   Radera
 2. Vad roligt att du jobbar med manuset igen! Att prioritera, välja och fokusera på (för tillfället) rätt saker tycker jag ger balans.
  Min vår består av inskick av manus och hållna tummar samt arbete med nya manuset.

  SvaraRadera