tisdag 16 januari 2018

För och nackdelar

Att ha en bokblogg medför både för och nackdelar. En fördel, en stor fördel, är att man kan få hem recensions exemplar av nya böcker! Det här är faktiskt den fördelen som till en början fick mig att ens starta en blogg! Sedan insåg jag hur kul jag tyckte att det var. Men, en nackdel som kommer med det här är den ständigt växande högen med böcker som jag aldrig hinner med!

Så, nu har jag bestämt att för en tid framöver så har jag rec-ex stopp! Troligtvis fram till sommaren. Jag hinner helt enkelt inte med att läsa böckerna i den takten som jag får in dem och jag har fortfarande kvar böcker sedan bokmässan som jag var helt säker på att jag skulle hinna med innan jul! Med det här så hoppas jag att jag ska kunna vara mer aktiv senare och skriva om böckerna närmare tiden då jag faktiskt fick dem, och inte ett halvår senare.Något annat jag har testat på nyligen är Bloglovin's app. Mest för att jag känner att jag då kan läsa några inlägg lite då och då istället för alla på kvällen när jag inte har så mycket tid. Det har faktiskt fungerat superbra och jag hinner med att läsa på alla de bloggarna som jag följer. Men sen har jag upptäckt två nackdelar med den. Den första är att man inte verkar se kommentarerna till ett inlägg. Det står alltid "var den första som lämnar en kommentar" och om jag kollar på datorn så verkar inlägget ha flera kommentarer redan. Lite trist. Sedan verkar den inte heller vara med på att uppdatera flödet efter att jag har läst ett inlägg. Det är markerat som läst i appen medans det står som oläst på hemsidan. Väldigt irriterande då jag inte har hundra koll sen när jag kommer hem.

Men men, förhoppningsvis så blir det bättre och de jobbar på den.

Något positivt som hänt är att jag fick mail från flera författare angående intervjuerna! Så nu har jag så jag klarar mig i några veckor till. Ska bli superspännande att få intervjua dem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar